Kép a szövegbe: 

RLM Evo – ház nélküli ventilátorok új generációja egyedülállóan magas járókerék és rendszer hatásfokkal
Nicotra Gebhardt bemutatja, az új nagy teljesítményű ház nélküli centrifugál ventilátorát (plug fan) optimalizált kialakítású lapátokkal és járókerékkel, valamint elektronikus kommutációjú motorral.

Az energiahatékony ventilátorok követelményei legszigorúbbakká váltak. Nicotra Gebhardt most bevezette az új követelményeket és bemutatja az újítását az egyedülállóan magas rendszer hatékonyságot: RLM Evo - ház nélküli ventilátorok új generációját az RLM sorozatból.

RLM felhasználók kevesebb energiát használnak, kisebbek az üzemeltetési költségeik, a ventilátorok halkabbak mint az egyéb más szabadonfutó ventilátorok. Az RLM Evo már most teljesíti azt a rendszer hatásfokot, amelyet az EU 2009/125/EC ErP irányelve előír 2015-től. Ezért az RLM Evo a legjobb választás a ház nélküli ventilátorok közül.

RLM Evo hajlított lapátjai, valamint a járókerék is teljesen újratervezett. Az hajlított lapátok új üreges profilja és a lekerekített, hajlított belépőéle biztosítja a feljavított levegőáramlást a lapátok körül. A járókerék alakja teljes egészében optimalizált, minden egyes lapáthoz valódi turbulencia profilt használtak. Ez biztosítja, hogy a járókerék már eléri a páratlanul magas hatásfokot és aerodinamikailag a legfelső pozícióba emeli azt.

Az RLM Evo – mint az összes szabadonfutó járókerekes ventilátor a Nicotra Gebhardt-nál – elérhető részben energiatakarékos DC motorral is. Már ma, a mi hajtásunk elektronikus kommutációjú motorral teljesíti az IE3 és magasabb hatásfok osztály követelményeit. A ventilátorok elérhetőek normál AC (IE2) motorokkal is.

RLM Evo előnyeinek áttekintése

  • Páratlan rendszer hatásfok a szabadonfutó ventilátorok között 
  • Magas hatásfokú, innovatív lapát és járókerék alak
  • Optimális nyomás és turbulencia állapot a járókeréken
  • Energiatakarékos DC motor
  • Csendesség
  • Könnyű integrálhatóság meglévő gépekbe
  • Könnyű karbantartás

Részletesebb információt az RLM Evo-ról a következő webcímen talál: www.rlm-evo.com.

A Nicotra Gebhardt az első üreges profilú járókereket 1975-ben hozta be a piacra és ma is az egyik elismert szakértője a szárny alakú lapátoknak. Nicotra Gebhardt ventilátorai a legjobb hatásfokot teljesítik bármely felhasználásban.

CsatolmányMéret
evo_de.pdf1.69 MB
evo_en.pdf1.69 MB
evo_it.pdf1.69 MB